Olet täällä

novaForms-palvelun avulla teet, muokkaat ja julkaiset nettilomakkeet äärimmäisen helposti. Suomenkielisellä lomakkeella voit lajitella ja käsitellä keräämäsi tiedot näppärästi ja saatujen tietojen jatkojalostukseen ja hyödyntämiseen löytyy helppokäyttöiset raportointivälineet. novaForms-palvelun saat käyttöösi heti. 

Voit luoda vaikka satoja valmiita verkkolomakepohjia ja niihin eri kieliversioita. Otat lomakkeista käyttöösi aina tarvittavat ja maksat vain aktiivisista, julkaistuista lomakkeista.  NovaForms sopii käytettäväksi mm. myyntikampanjoissa, uutiskirjeissä, asiakastyytyväisyyskyselyissä, palautelomakkeissa ja työhakemuslomakkeina. Käyttömahdollisuuksia on rajattomasti. 

Valmiin lomakkeen julkaiseminen käy yhdellä napin painalluksella ja keräämäsi vastaukset tallentuvat novaForms-ohjelmiston raporttiin. Ohjelmiston raportissa käytössäsi on monipuoliset ominaisuudet aineiston käsittelyyn, kuten esimerkiksi lajittelu, rajaus, pikagraafit, yleisimmät tunnusluvut kysymyksittäin ja ristiintaulukointi.

Tutustu novaForms -palvelun ominaisuuksiin!

novaForms lomakepalvelu
Hinnat alkaen: 
7.80 €/kk